Bliv tryghedsvagt

10-dagskursus for vagter

Vil du gøre en forskel og skabe tryghed i det offentlige rum?

Vores kursus er designet til at klæde dig på, både individuelt og som en del af et team, til at handle effektivt som tryghedsvagt.

Kurset er perfekt for dig, der arbejder i kommunen eller hos en autoriseret vagtvirksomhed med kommunale samarbejdsaftaler.

For at deltage, skal du have gennemført og bestået enten AMU’s grundlæggende vagtkursus eller erhvervsuddannelsen til sikkerhedsvagt.

Det lærer du på kurset

Gennem grundig træning vil du blive ekspert i at forstå trusselsbilleder, identificere afvigelser og træffe de rigtige beslutninger under forskellige situationer.

Vi sætter fokus på at udvikle din evne til at reflektere over din praksis og omsætte teori til praktisk adfærd, så du står stærkt i enhver situation.

Kurset ruster dig også med værktøjer til effektivt samarbejde med myndigheder og til at kommunikere klart og respektfuldt med borgerne.

Om kurset

Kurset gør dig klar til jobbet som tryghedsskabende vagt i det offentlige rum. Igennem scenariebaseret undervisning, der tager udgangspunkt i din erfaring, vil du blive klædt på til at håndtere alle de situationer jobbet indebærer.

Ring til vores administrationen på telefon: 44 87 01 00

Er du fra en kommune eller en virksomhed, så kontakt Stefan Ammitzbøl Hylleborg, Uddannelseschef, Vagt & Sikkerhed på telefon: 53 64 29 13 eller mail: sthy@ucplus.dk

For at deltage, skal du have gennemført og bestået enten AMU’s grundlæggende vagtkursus eller erhvervsuddannelsen til sikkerhedsvagt.

På kurset vil du lære om: udvidet konflikthåndtering, borgernært arbejde og arbejde med psykisk sårbare, samarbejde med øvrige myndigheder herunder politi og SSP.

Vores undervisning er udviklet af specialister på området, bl.a. PET.

  • For ledige
    Gratis – skal aftales med jobcenteret / A-kassen
  • For personer i AMU-målgruppen*, der er i job eller er selvforsørgende:
    2.080 kr.
  • For personer udenfor AMU-målgruppen*, der er i job eller er selvforsørgende:
    7.262,90 kr.

* Har du en længere videregående uddannelse er du ikke i AMU-målgruppen. Du kan finde en fuldstændig liste over uddannelser, der betragtes som videregående uddannelser i linket her. Alle uddannelser over kategori 4 betragtes som en længere videregående uddannelse, hvor AMU-kurser ikke kan tages til nedsat pris.

Kurset tager 10 dage.

Du kan tage kurset på vores afdelinger i Skovlunde og i Højbjerg.

Dette kursus er lovpligtigt, hvis du skal arbejde som kommunal tryghedsvagt i det offentlige rum.

Tilmeld dig her

Det eneste jeg fortryder er, at jeg ikke tog uddannelsen 20 år tidligere.

Svend

Uddannet vagt hos UCplus

UCplus er virkelig et dejligt sted med en god undervisning og dygtige undervisere

Zubair

Uddannet vagt hos UCplus

Et sjovt kursus, hvor vi blev mødt med respekt

Nese

Uddannet hos UCplus

I tvivl?

Kom til online infomøde og hør om uddannelse til & job som vagt.

I tvivl?

Kom til online infomøde og hør om uddannelse til & job som vagt.

Cookies
Tilmeld