Til virksomheder

Stærk samarbejdspartner til virksomheder
i hele vagt – & sikkerhedsbranchen

Foretrukken samarbejdspartner

Foretrukken samarbejds-
partner

UCplus er en førende udbyder med mere end 40 års erfaring inden for efteruddannelse og opkvalificering af medarbejdere i virksomheder. Vi er specialiserede i at tilbyde et omfattende efteruddannelsesprogram, der er målrettet vagt- og sikkerhedspersonale og som matcher branchens aktuelle behov. Vores mål er at løfte medarbejdernes kompetencer gennem efteruddannelse.
 
Hos UCplus arbejder vi kontinuerligt på at udvikle vores kurser, forløb og tilbud i samarbejde med de virksomheder, vi uddanner til. Vi tilpasser efteruddannelsespakker til den enkelte virksomheds specifikke behov og krav og vi er behjælpelige med at afklare spørgsmål vedrørende økonomiske godtgørelser og lignende. Hvis du ønsker at høre mere om vores målrettede uddannelsesmuligheder inden for vagt- og sikkerhedspersonale, er du mere end velkommen til at kontakte os i dag. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde den rette løsning.

Virksomhedsrettede kurser

Vi tilbyder skræddersyede
kurser til din
virksomhed.

Jobmatch & rekrutteringsservice

Skal vi hjælpe jer med at rekruttere kvalificeret arbejdskraft?

Jobmatch & rekrutteringsservice

Skal vi hjælpe jer med at rekruttere kvalificeret arbejdskraft?

Kurser til jeres behov

Kontakt  uddannelseschef for vagt-og sikkerhed, Stefan Hylleborg, hvis jeres virksomhed har et særligt behov for et kursus

Cookies
Tilmeld