06.12.21

Direkte i job som nyuddannet vagt

​I mange brancher er det svært at få det første job som nyuddannet. Men sådan er det langtfra i vagtbranchen. Det er Martin på 29 år et levende bevis på.

Martin Dalling er netop blevet færdig med den grundlæggende vagtuddannelse på UCplus’ nye vagtskole i Odense.

Lige så snart han har fået sit vagtkort, starter han som vagt i psykiatrien. Ansættelsen hos Securitas, der varetager vagtopgaven i psykiatrien på Fyn, var allerede på plads, inden Martin startede på uddannelsen.

”Jeg har en ven, der arbejder i Securitas, der fortalte, at de søgte mange vagter lige nu. Så jeg tog kontakt, kom til samtale og fik en betinget ansættelseskontrakt med lovning på et job, så snart jeg havde et vagtkort,” fortæller Martin, der efterfølgende startede på den grundlæggende vagtuddannelse, så han kunne få det nødvendige vagtkort.

Før har Martin arbejdet i Tax Free-shoppen på Oslofærgen, men det job mistede han på grund af Corona.

Siden har Martin været på dagpenge. Men det er meget snart slut.

”Jeg glæder mig til at starte. Jeg skal overvåge og hjælpe de folk, der kommer og går. Det er en slags udvidet receptionist job. På uddannelsen har vi lært meget om konflikthåndtering og hvordan man møder, mennesker, der er et andet sted i livet end dig selv. De værktøjer glæder jeg mig til at komme ud og bruge i virkeligheden i mit nye job.”

Læs mere om, hvordan du kan blive vagt med en sikkerhedsvagt-uddannelse.

Cookies