27.04.23

To unge talenter bestod vagtuddannelsen med de flotteste resultater

Juliane og Lisa har lige fået papir på, at de i den grad har styr på alt lige fra førstehjælp, retsregler til konflikthåndtering. Læs med og bliv klogere på, hvorfor de valgte den grundlæggende vagtuddannelse hos UCplus, og hvilke nye jobs de nu glæder sig til at starte på.

Juliane og Lisa har bestået deres vagtuddannelse med flotte resultater og er klar til at starte nye jobs som professionelle vagter.

Vagtuddannelsen åbner op for nye jobmuligheder

Lisa og Juliane kommer med forskellige baggrunde, og de er vokset op vidt forskellige steder i landet, men de er enige om flere ting.

De er rigtig glade for, at de har taget vagtuddannelsen hos UCplus. Både fordi de synes, at underviserne er dygtige, og at indholdet af uddannelsen er relevant og interessant, men også fordi de synes, at der har været et super godt sammenhold på deres hold.

De vil begge bruge vagtuddannelsen til at få nye job.

Lisa blev udlært maler for 10 år siden, men følte ikke, at det var et job, som hun kunne holde til i længden. Hun kan heller ikke se sig selv sidde på et kontor hele dage. Hun er god til at holde hovedet koldt, bevare overblikket og den gode tone – selv i pressede situationer. Og med vagtuddannelsen kan hun se, at hun kan få et job, hvor hun både kommer ud og er aktiv hver dag, samtidig med at hun får ansvar. Hun har allerede fået løfte om et job ved et vagtfirma i København, og hun glæder sig til at komme ud og prøve vagtopgaver.

Fra Skjern til Skovlunde

Juliane er rejst hele vejen fra Skjern for at følge kurset i Skovlunde. Hun er oprindeligt uddannet som butiksassistent og har de sidste to år arbejdet hos Velux med at lave mørklægningsgardiner. Det har været et midlertidigt stoppested, fordi hun drømmer om at arbejde hos Kriminalforsorgen. Men for at komme derhen har hun brug for mere arbejdserfaring med blandt andet konflikthåndtering, og med vagtuddannelsen har hun taget et vigtigt skridt hen imod sit drømmejob. Med det flotte prøveresultat i hånden har hun ligesom Lisa allerede kontakt til et vagtfirma, som er interesseret i at ansætte hende.

Kunne du tænke dig at blive vagt?

Med et grundlæggende vagtkursus på 30 dage bliver du klar til jobbet som f.eks. sikkerhedsmedarbejder, runderende vagt, alarmpatrulje, værditransportør, butikskontrollant eller servicevagt.

På UCplus kan du både tage kurset som fuldtidsstudie fra kl. 8.00-15.24 på hverdage eller som en kombination af online- og aftenundervisning med undervisning mandag og onsdag aften fra kl. 15.30-21.00.

Du kan tage kurset i Odense, Højbjerg, Esbjerg og Skovlunde.

Du kan tage kurset om dagen eller som en blanding af aftenundervisning og undervisning online.

Læs mere om vagtuddannelsen og tilmeld dig her

Cookies